Αταμάν: «Επικίνδυνο το ματς με την Βίρτους! Θα μας λείψει ο Χολμς…»
Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στο ματς με την Βίρτους Μπολόνια και στάθηκε στα αγωνιστικά ζητήματα του Παναθηναϊκού
Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του πριν από τη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους για την 6η αγωνιστική της Euroleague (24/10, 21:00) αναφέρθηκε στους τραυματισμούς και στις απουσίες των «πρασίνων».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι επικίνδυνο και δύσκολο ματς. Παίζουν καλά στην έδρα τους. Έπαιξαν δύο μεγάλα ματς εντός κόντρα σε Ρεάλ και Μονακό. Θα κοντραριστούμε με μια επιθετική ομάδα και πρέπει να είμαστε έξυπνοι σε επίθεση και άμυνα.
Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα έχεις κάποιος τραυματίες που δεν θα μπορούν να παίξουν σε μερικά σημαντικά ματς. Θα μας λείψει ο Χολμς που είχε καλή συνεισφορά στα δύο τελευταία ματς.
Το πιο σημαντικό δεν είναι οι παίκτες που είναι τραυματίες και είναι εκτός, αλλά αυτοί που ταξιδεύουν μαζί μας, αλλά όλη τη βδομάδα δεν προπονήθηκαν. Δεν ξέρεις τι εμφάνιση θα κάνουν στο ματς. Αυτό καταστρέφει το teamwork και τις προπονήσεις. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.