Απογοητευμένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη λήξη του ματς στο Βικελίδης ο Χρήστος Κόντης.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη λήξη του ματς στο Βικελίδης ο Χρήστος Κόντης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κόντης:

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά σε μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ ότι στο τέλος της ημέρας μετά από αυτό το παιχνίδι μένει μια πικρία. Ο Άρης είχε καλά διαστήματα, αλλά δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα.

Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, ειδικά στο τέλος, θα έπρεπε να τις βάλουμε. Η τύχη δεν ήταν μαζί μας. Δεν είμαστε χαρούμενοι με την ισοπαλία, θέλαμε τη νίκη. Στεναχωριόμαστε γιατί θεωρούμε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω λόγω της εξέλιξης του παιχνιδιού και λόγω της απόδοσής μας σε όλο το παιχνίδι.

Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε νικήσει το παιχνίδι”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Κόντης, ενώ για το ότι δεν μπόρεσε ξανά η ομάδα να κρατήσει το προβάδισμα, είπε: “Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν ένα εύκολο γκολ. Φάγαμε ένα εύκολο γκολ. Δεν κινδυνεύσαμε πάρα πολύ, ήταν λίγες οι φάσεις του Άρη.

Θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι. Κλέβαμε την μπάλα και πηγαίναμε να παίξουμε γρήγορα, αλλά θα έπρεπε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι. Να έχουμε καλύτερη σκέψη στο πού θα οδηγήσουμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.