Ο Μάριους Γκριγκόνις έσπασε το ρόδι στο ματς της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στη Βιλερμπάν

Ο Μάριους Γκριγκόνις έσπασε το ρόδι στο ματς της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στη Βιλερμπάν και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τον χειροκρότησαν θερμά.

Ο Μάριους Γκριγκόνις βρέθηκε ελεύθερος στην περιφέρεια, σούταρε πίσω από τα 6.75 και πέτυχε τρίποντο. Το πρώτο του έπειτα από ακριβώς έναν ολόκληρο χρόνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.