Ο Νούνιες υπέστη νέο τραυματισμό σοκ και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες

Ακόμα μία ατυχία για τον 21χρονο άσο των Καταλανών, που θα χρειαστεί να χάσει τουλάχιστον ακόμα 6 μήνες μέχρι να επιστρέψει εκ νέου στα παρκέ.

Ο Χουάν Νούνιες υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, του αφαιρέθηκε μια κύστη και ενισχύθηκαν τα ράμματα του μηνίσκου από το χειρουργείο που είχε κάνει στις 11 Μαρτίου.

H ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα

Ο παίκτης Χουάν Νούνιες υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική εξέταση του δεξιού γόνατός του αυτήν την Τρίτη. Αφαιρέθηκε μια μηνισκική κύστη και ενισχύθηκαν τα ράμματα του μηνίσκου από την πρώτη αρθροσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου. Η κατά προσέγγιση πρόγνωση ανάρρωσης είναι 6 μήνες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.