Ο προγραμματισμένος αγώνας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη (4/10) δεν θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ο προγραμματισμένος αγώνας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη (4/10) δεν θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, εξαιτίας της ακατάλληλης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου και το επικρατέστερο σενάριο είναι η μεταφορά της αναμέτρησης στην Τρίπολη.

Η κρητική ΠΑΕ απολογήθηκε για την κακή εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο Παγκρήτιο Στάδιο και ανέφερε ότι θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι διαρκείας, καθώς άλλο ένα παιχνίδι θα διεξαχθεί μακριά από το Ηράκλειο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Έπειτα από ενημέρωση της κατασκευαστικής εταιρίας (GENNA SPORTS) η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή του χλοοτάπητα στο Παγκρήτιο στάδιο, ο αγώνας με τον Άρη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, δεν μπορεί να φιλοξενηθεί στην έδρα μας.

Η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε σε συνάρτηση με την εικόνα που είχε ο αγωνιστικός χώρος στην αναμέτρηση με την Κηφισιά, για την οποία οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη απ’ τους φιλάθλους μας και γενικά από το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας.

Σεβόμενοι σε απόλυτο βαθμό τους φιλάθλους μας, θα ανακοινώσουμε άμεσα τον τρόπο αποζημίωσης των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, όπως πράξαμε στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας Betsson».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.