Άνοδο μιας θέσης σημείωσε αυτή την εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πλέον βρίσκεται στο Νο55 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, συγκεντρώνοντας 1.116 βαθμούς.

Άνοδο μιας θέσης σημείωσε αυτή την εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πλέον βρίσκεται στο Νο55 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, συγκεντρώνοντας 1.116 βαθμούς.

Στην κορυφή της λίστας παραμένει σταθερά η Αρίνα Σαμπαλένκα από τη Λευκορωσία, με σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες τενίστριες. Την ακολουθεί η Πολωνή Ίγκα Σβιάτεκ, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ.

Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) 11.010 βαθμοί
Ιγκα Σβιάτεκ (Πολωνία) 8.948
Κόκο Γκοφ (ΗΠΑ) 6.993
Αμάντα Ανισίμοβα (ΗΠΑ) 5.109
Μίρα Αντρέεβα (Ρωσία) 4.698
Μάντισον Κις (ΗΠΑ) 4.459
Τζέσικα Πέγκουλα (ΗΠΑ) 4.328
Τζασμίν Παολίνι (Ιταλία) 4.066
Ελενα Ριμπάκινα (Καζακστάν) 3.833
Κινγουέν Ζενγκ (Κίνα) 3.678

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.