Μία νέα αντιπαράθεση έχει προκύψει στο ευρωπαϊκό και αμερικανικό μπάσκετ, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Αλπερέν Σενγκούν.

Μία νέα αντιπαράθεση έχει προκύψει στο ευρωπαϊκό και αμερικανικό μπάσκετ, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Αλπερέν Σενγκούν. Η σπίθα άναψε στον ημιτελικό του EuroBasket 2025 ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, όταν ο Τούρκος σέντερ σχολίασε πως ο Greek Freak «δεν είναι και τόσο καλός πασέρ».

Η απάντηση του Γιάννη ήρθε με σαφήνεια αλλά χωρίς ένταση: τόνισε ότι προτιμά να αφήνει το παιχνίδι του να μιλάει, υπενθυμίζοντας ότι βρίσκεται στη 13η σεζόν του στο ΝΒΑ, έχοντας κατακτήσει τα πάντα, με μια οικογένεια και ανθρώπους που τον στηρίζουν. «Δεν είμαι από αυτούς που απαντούν σε όποιον πει κάτι κακό για μένα, στο τέλος της ημέρας δεν θυμάσαι τι ειπώθηκε. Πήγαινε δες τα κλιπ στο YouTube», δήλωσε, με τον Βασίλη Σπανούλη να στέκεται στο πλευρό του σταρ της Εθνικής.

Η αντιπαράθεση δεν έμεινε μόνο στην Ευρώπη, αλλά ταξίδεψε και στις Ηνωμένες Πολιτείες, φτάνοντας μέχρι το ΝΒΑ. Οι Μιλγουόκι Μπακς και οι Χιούστον Ρόκετς μπήκαν σε διαδικτυακή «κόντρα» για το ποιος σταρ αξίζει τον τίτλο του GOAT. Στα κοινωνικά δίκτυα, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε χιουμοριστικές αναρτήσεις, προσπαθώντας να βρουν τον τρόπο να τοποθετήσουν τον Αντετοκούνμπο και τον Σενγκούν στο προσκήνιο.

Η κατάληξη ήταν να χρησιμοποιήσουν και οι δύο το ίδιο σύμβολο: μία κατσίκα, σε μια αναφορά στη διπλή σημασία της λέξης GOAT (greatest of all time). Το γεγονός αυτό φούντωσε ακόμα περισσότερο τη συζήτηση μεταξύ των φιλάθλων και προετοίμασε το έδαφος για εκρηκτικά παιχνίδια ανάμεσα στους Μπακς και τους Ρόκετς, τα οποία αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.