Ο Άνχελ Ποστέκογλου αποκάλυψε τους στόχους που έχει με την Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Άνχελ Ποστέκογλου επέστρεψε στους πάγκους και πλέον είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον έμπειρο κόουτς να παίρνει την θέση του Νούνο Εσπίριτο στην τεχνική ηγεσία των Άγγλων.

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ποστέκογλου, ο οποίος δεν «έκρυψε» τις διαθέσεις του και τους στόχους του.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαυστραλός προπονητής τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με την Νότιγχαμ Φόρεστ, στέλνοντας το σύνθημα για το μέλλον!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγελος Ποστέκογλου:
«Πάντα έλεγα ότι θέλω να κερδίζω τρόπαια. Αυτό κάνω σε όλη μου την καριέρα και αυτό ακριβώς θέλω να πετύχω με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην Τότεναμ τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά. Ήξερα ότι θα φύγω πριν έρθει ο τελικός. Βάλαμε τους οπαδούς της ομάδας σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, όμως κάθε φορά που συναντάω κάποιον στον δρόμο, έρχεται με αγκαλιάζει και θέλει να με βγάλει για δείπνο. Φαντάζομαι ότι κάτι έκανα εν τέλει καλά και εκεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.