Ο Γιώργος Τανούλης είναι με διαφορά μέχρι στιγμής ο πιο άτυχος παίκτης της σεζόν μέχρι ώρας. Διαβάστε τον σοβαρό τραυματισμό.

Ο Γιώργος Τανούλης είναι ο πιο άτυχος παίκτης της σεζόν μέχρι ώρας.

Στην τέταρτη περίοδο της φιλικής αναμέτρησης, ο 23χρονος σέντερ τραυματίστηκε στο γόνατο. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού, έσω μηνίσκου και έσω πλαγίου.

Ο αθλητής του Άρη θα υποβληθεί σήμερα (04/09) σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να ξεκινήσει η αποκατάστασή του, η οποία αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τανούλης αποκτήθηκε από τους Θεσσαλονικείς με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, μόλις πριν από ένα μήνα.

Την προηγούμενη σεζόν ο Τανούλης αγωνίστηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι και είχε 6.1 πόντους και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.