Ο Αμπντουλί Μανέ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του δίνοντας την οπτική του για το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του Αμπντουλί Μανέ στον Ολυμπιακό, η οποία μέχρι πρόσφατα φαινόταν τελειωμένη υπόθεση, δεν θα προχωρήσει τελικά, με τον νεαρό Σουηδό επιθετικό να έχει ήδη επιστρέψει στην πατρίδα του. Η υπόθεση φαίνεται πως ολοκληρώθηκε άδοξα, με τις δύο πλευρές να δίνουν διαφορετικές εκδοχές για τους λόγους της ματαίωσης της συμφωνίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τον Πειραιά, το ζήτημα που προέκυψε σχετίζεται με τα αποτελέσματα των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων που υποβάλλονται όλοι οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι, με τους γιατρούς του Ολυμπιακού να εντοπίζουν ένα εύρημα το οποίο κρίθηκε αρκετά σημαντικό ώστε να «παγώσει» η διαδικασία. Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει διαφορετική άποψη, διαψεύδοντας κατηγορηματικά οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή τραυματισμό.

Όπως δήλωσε ο Μανέ στο Gamfoot, το συμβόλαιο που του προσέφερε ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτό που είχαν συμφωνήσει αρχικά και γι’ αυτό επέλεξε να γυρίσει πίσω στη Σουηδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμπντουλί Μανέ:

Για τα ιατρικά του: «Δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό ή κάποιο πρόβλημα με τα ιατρικά μου ή κάποιος τραυματισμός».

Για το τι έγινε: «Έφτασα στην Ελλάδα στη 1 το μεσημέρι και πήγα στο νοσοκομείο για ιατρικά. Ήμουν εκεί έως τις 8 το βράδθυ και ήμουν κουρασμένος διότι προερχόμουν από παιχνίδι στη Σουηδία. Μετά ο Ολυμπιακός μου είπε να υπογράψω και εγώ τους είπα ότι χρειάζομαι τον δικηγόρο μου και ότι θα υπέγραφα την επόμενη μέρα.

Ο μισθός ήταν διαφορετικός από αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Μου είπαν ότι πληρώνομαι κάθε 3 μήνες. Για παράδειγμα τον Γενάρη, τον Φλεβάρη και τον Μάρτιο θα τους έπαιρνα στο τέλος του Μαρτίου. Σε αυτό το διάστημα θα έπαιρνα μόνο 1.000 ευρώ έως το διάστημα αυτό των τριών μηνών. Και αυτός ο μισθός δεν ήταν ικανοποιητικός.

Τους είπα ότι δεν μπορώ να υπογράψω κάτι τέτοιο. Την άλλη μέρα μου είπαν να υπογράψω. Όμως τους είπα ότι το συμβόλαιο αυτό δεν ήταν εκείνο που είχαμε συμφωνήσει. Αγόρασα το εισιτήριό μου και επέστρεψα στη Σουηδία. Δεν ήταν τίποτα λάθος με τα ιατρικά μου»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.