ΠΑΟΚ: Με Πέλκα και Τάισον η αποστολή του Λουτσέσκου
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ (24/8, 21:00) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2025-26.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ (24/8, 21:00) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2025-26.
Η τελευταία πρόβα της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (23/8) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του προπονήθηκαν κανονικά.
Ως συνέπεια, στην αποστολή ο Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τους Δημήτρη Πέλκα και Τάισον, όχι όμως και τον Σόλα Σορετίρε – οι τρεις τους ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι της Πέμπτης (21/8) κόντρα στη Ριέκα. Διαθέσιμος θα είναι και ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, όπως φυσικά και ο Γιώργος Γιακουμάκης που πιθανότατα θα πάρει τα πρώτα του λεπτά ως παίκτης του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι παίκτες του επέλεξε ο Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ:
Παβλένκα, Γκουγκεσασβίλι, Σάστρε, Κένι, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τέιλορ, Θυμιάνης, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλιας, Ιβανούσετς, Πέλκας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Χατσίδης, Τσάλοφ, Γιακουμάκης, Μύθου
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.