Ο Μίσιτς αγωνίστηκε στο ματς κόντρα στην Σλοβενία και πλέον περιμένει την απόφαση του προπονητή του για το αν τελικά θα συμμετάσχει στο Eurobasket

Ο Βασίλιε Μίσιτς επιστρέφει σιγά σιγά από τον τραυματισμό του, όμως δεν είναι απόλυτα έτοιμος για το Eurobasket και πλέον ο προπονητής της Σερβίας είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

«Είμαι μόλις στο 1%. Δεν έχω ιδέα πότε θα είμαι στο 100%, αλλά θα έρθει με το χρόνο. Δεν έπαιξα πολύ τη φετινή σεζόν, γι’ αυτό είναι σημαντικό που είμαι εδώ τώρα. Η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή», ανέφερε ο γκαρντ της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς είπε από την πλευρά του: «Είναι καλό που έπαιξε, το θετικό είναι πως δεν ένιωσε πόνο γιατί αυτός ο τραυματισμός θέλει χρόνο. Θα δούμε την κατάστασή του. Ας του δώσουμε 2-3 μέρες να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.