Δύο μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Ριέκα για τα πλέι οφ του Europa League ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του για το κρίσιμο πρώτο παιχνίδι με τη Ριέκα στην Κροατία, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλεύει και πάλι πάνω στην τακτική.

Ο Τάισον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και δεν συμμετείχε στο κύριο μέρος της προπόνησης, γεγονός που θέτει ερωτηματικό για τη συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης.

Για την Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει προπόνηση στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία. Οι πρώτες 15 λεπτά θα είναι ανοιχτές για τα ΜΜΕ. Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Σουαλιό Μεϊτέ στην Τούμπα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει με τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την Κροατία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.