Σορτς: Απόγευμα Τετάρτης πατάει Αθήνα ο παίκτης-αποκάλυψη της περσινής EuroLeague
Οριστικοποιήθηκε η ημέρα και η ώρα άφιξης του Τι Τζέι Σορτς στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς προετοιμασίας, με τους παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους να συγκεντρώνονται στο ΟΑΚΑ. Το «τριφύλλι» ξεκινά τη δουλειά για μια ιδιαίτερα απαιτητική αγωνιστική χρονιά, στην οποία οι στόχοι σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι υψηλοί και η προετοιμασία κρίνεται κομβικής σημασίας.
Την Τετάρτη (20/08) αναμένεται στην Αθήνα και το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Τι Τζέι Σορτς. Ο Αμερικανός γκαρντ θα προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 18:30 το απόγευμα και θα ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.
Η άφιξη του Σορτς θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πρόκειται για παίκτη με ταλέντο και ενέργεια που μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι του συλλόγου περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα, ελπίζοντας πως θα αποτελέσει καθοριστικό κομμάτι της προσπάθειας για μια επιτυχημένη σεζόν.
Εκτός του Τι Τζέι Σορτς, θα πάρουν σειρά στις αφίξεις έως το τέλος του μήνα οι Ρισόν Χολμς και Κέντρικ Ναν για τις πρώτες προπονήσεις στο ΟΑΚΑ. Αργότερα θα ενσωματωθεί και ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα των Η.Π.Α. στο Americup.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.