ΠΑΟΚ: Με Γιακουμάκη και Ντεσπόντοφ η ευρωπαϊκή λίστα
ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσχώρησε σε αλλαγές στην λίστα του ενόψει των παιχνιδιών με την Ριέκα.
Πάνοπλος θα αντιμετωπίσει τη Ριέκα, στις δύο αναμετρήσεις για τα playoffs του Europa League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνωστοποίησε την ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των δύο αγώνων με τη Ριέκα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχουν στη διάθεσή τους το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Γιώργο Γιακουμάκη, καθώς και τους Τάισον, Ντεσπόντοφ, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.
Αναλυτικά οι παίκτες που δηλώθηκαν στην Ευρώπη:
Λίστα Α: Μπάμπα, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπαταούλας, Καμαρά, Τσάλοφ, Γκουγκεσασβίλι, Ιβανούσετς, Κεντζιόρα, Κένι, Κωνσταντέλιας, Λόβρεν, Μεϊτέ, Μιχαηλίδης, Μύθου, Οζντόεφ, Παβλένκα, Πέλκας, Σάστρε, Σορετίρε, Τέιλορ, Τσιφτσής, Τσοπούρογλου, Α.Ζίβκοβιτς, Γιακουμάκης.
Λίστα Β: Χατσίδης, Γκιτέρσος, Μοναστηρλής , Κωττάς, Σνάουτσνερ, Πολυκράτης.
#List Οι παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια κόντρα στη Ριέκα #PAOK #UEL
Διαβάστε αναλυτικά εδώ: https://t.co/L10EfRjye4 pic.twitter.com/dRYMAFNm5d
— PAOK FC (@PAOK_FC) August 15, 2025
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.