Ο Ράσμους Χόιλουντ ξεκαθάρισε στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το «Όλντ Τράφορντ».

Ο Ράσμους Χόιλουντ ξεκαθάρισε στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το «Όλντ Τράφορντ» για λογαριασμό της Λειψίας, σύμφωνα με το talkSPORT. Παρά το ενδιαφέρον του γερμανικού συλλόγου, ο Δανός επιθετικός ξεκαθάρισε πως η επιστροφή στην Bundesliga δεν βρίσκεται στα σχέδιά του.

Η Λειψία εξέταζε το ενδεχόμενο να εντάξει τον Χόιλουντ στο ρόστερ της, ενδεχομένως στο πλαίσιο ενός ανταλλακτικού deal που θα έφερνε τον Μπέντζαμιν Σέσκο στο Μάντσεστερ. Ωστόσο, η άρνηση του 21χρονου Δανού περιπλέκει σημαντικά την υπόθεση για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι επιχειρούν να αποκτήσουν τον Σλοβένο φορ.

Αντιπροσωπεία της Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στη Γερμανία για συζητήσεις με τη Λειψία, με στόχο την απόκτηση του Σέσκο. Ο ποδοσφαιριστής είχε τραβήξει και το ενδιαφέρον της Άρσεναλ νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, όμως οι «κανονιέρηδες» αποχώρησαν από τη διεκδίκησή του λόγω της υψηλής αποτίμησης της Λειψίας (άνω των €80 εκατ.). Η Νιούκαστλ έχει καταθέσει πρόταση ύψους €75 εκατ. συν €5 εκατ. σε μπόνους, όμως ο Σέσκο προτιμά μετακίνηση στη Γιουνάιτεντ.

Μία από τις λύσεις που εξετάζονταν για να διευκολυνθεί η μεταγραφή ήταν να προσφερθεί ο Χόιλουντ ως αντάλλαγμα, είτε ως απευθείας ανταλλαγή είτε στο πλαίσιο ενός συνολικού πακέτου. Αυτή η πρόταση θα βοηθούσε τη Γιουνάιτεντ να παραμείνει εντός των οικονομικών περιορισμών του Financial Fair Play. Με την κάθετη άρνηση του Χόιλουντ να αποχωρήσει, το συγκεκριμένο σενάριο δείχνει πλέον δύσκολα υλοποιήσιμο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.