Η έγκυος σύζυγος του Ιταλού μπασκετμπολίστα Ντανίλο Γκαλινάρι τραυματίστηκε στη θάλασσα, πιθανότατα από δάγκωμα καρχαρία.

Σοβαρό περιστατικό καταγράφηκε στο Πουέρτο Ρίκο, όταν η έγκυος σύζυγος του Ιταλού μπασκετμπολίστα Ντανίλο Γκαλινάρι τραυματίστηκε στη θάλασσα, πιθανότατα από δάγκωμα καρχαρία. Το συμβάν σημειώθηκε ενώ η 39χρονη γυναίκα κολυμπούσε, όταν ένιωσε αιφνίδιο πόνο στο μηρό της. Βγαίνοντας από το νερό, διαπιστώθηκε πως έφερε ένα μεγάλο ανοιχτό τραύμα. Παρόλο που οι αρχές δεν δημοσιοποίησαν το όνομά της για λόγους ασφαλείας, το γεγονός επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Μογιένο, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για τη σύζυγο του πρώην NBAer.

Η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε άμεσα στο Ιατρικό Κέντρο του Ρίο Πιέδρας, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Οι υγειονομικές αρχές, σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικών και Περιβαλλοντικών Πόρων του Πουέρτο Ρίκο, ερευνούν το περιστατικό. Σύμφωνα με βιολόγο του Τμήματος, οι φωτογραφίες του τραύματος που ανέλυσαν παρουσιάζουν χαρακτηριστικά συμβατά με δάγκωμα καρχαρία, αν και αναμένονται περαιτέρω εξετάσεις για την επιβεβαίωση του είδους. Ζητήθηκαν δείγματα ιστού και ενδεχόμενων υπολειμμάτων για εργαστηριακή ανάλυση.

Ο 37χρονος Γκαλινάρι, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στη Βακέρος ντε Μπαγιαμόν στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο, παραμένει στο πλευρό της συζύγου του. Παράλληλα, έχει κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής Ιταλίας ενόψει του επερχόμενου EuroBasket, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν το περιστατικό θα επηρεάσει τη διαθεσιμότητά του. Το συμβάν έχει προκαλέσει ανησυχία στους τοπικούς φορείς για την ασφάλεια των λουομένων στην περιοχή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.