Ο Νίκολα Βούτσεβιτς αστειεύτηκε για τον καλό του φίλο Εβάν Φουρνιέ και την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς αστειεύτηκε για τον καλό του φίλο Εβάν Φουρνιέ και την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαυροβούνιος σούπερ σταρ των Μπουλς υπήρξε συμπαίκτης με τον Φουρνιέ στους Μάτζικ από το 2014 ως το 2021 και τους συνδέει στενή φιλία και έγραψε αναδημοσιεύοντας το tweet του Φουρνιέ:

«Λυπάμαι τους φίλους του Ολυμπιακού που θα πρέπει να βλέπουν αυτόν τον μ@λ@κ@ για ακόμα τρεις σεζόν».

Θυμίζουμε ότι tο βράδυ του Σαββάτου (26/07), το deal των δύο πλευρών… πήρε σάρκα και οστά, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών, με την οποία ο 33χρονος φόργουορντ θα μείνει στους Πειραιώτες για ακόμα τρία χρόνια και θα μπει και εκείνος στο ανακαινισμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.