Ο Τσικίνιο ήταν εμφανώς ευχαριστημένος μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλκμααρ με 2-0

Ο Τσικίνιο μίλησε μετά την νέα νίκη του Ολυμπιακού επί ολλανδικού εδάφους επί της Άλκμααρ με 2-0, τονίζοντας πως μέσω των φιλικών αναμετρήσεων, οι ερυθρόλευκοι δένονται περισσότεροι και αποκτούν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το τι κρατούν από το παιχνίδι και τη σημασία των νικών στα φιλικά: 

“Πρώτα από όλα τα φιλικά είναι για να χτίζει η ομάδα μία θετική νοοτροπία μέσα στο γήπεδο, για να μαθαίνουν οι παίκτες τα “θέλω”. Φυσικά οι νίκες είναι σημαντικές, αλλά πιο πολύ είναι τα φιλικά για να αποκτούμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, να αποκτούμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και να δενόμαστε περισσότερο σαν ομάδα”.

Για το αν παίζει ρόλο ότι ο κορμός της ομάδας έχει παραμείνει: 

“Φυσικά είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να γνωρίζει τον τρόπο παιχνιδιού του προπονητή, τουλάχιστον οι περισσότεροι παίκτες. Φυσικά επειδή έχουμε και κάποια νέα παιδιά κατά τη διάρκεια του ματς υπάρχουν κάποιες φορές που ο ένας μαθαίνει το παιχνίδι του άλλου. Το σημαντικό είναι να αποκτά η ομάδα μία συνοχή, μία χημεία σαν γκρουπ μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.