Γιαννακόπουλος για συνέντευξη Αγγελόπουλων: «Θες να φτιάξεις το γήπεδο σου; Βγάζεις τα λεφτάκια σου από την τσέπη και το πληρώνεις»
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε μέσω Instagram τη συνέντευξη των Αγγελόπουλων για το ΣΕΦ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου των αδερφών Αγγελόπουλων και τα όσα είπαν για την παραχώρηση του ΣΕΦ.
«Για να καταλάβω γιατί μάλλον είμαι βλάκας. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει το γήπεδό του ή δε θέλει να χρηματοδοτήσει το γήπεδό του αν δε γίνουν κι όλα τα υπόλοιπα γύρω-γύρω που θα πληρώσει το κράτος. Κάτι δε μου κολλάει σ’ αυτό. Θες να φτιάξεις το γήπεδο σου; Βγάζεις τα λεφτάκια σου από την τσέπη, πληρώνεις και το φτιάχνεις.
»Δεν καταλαβαίνω πως αυτό σχετίζεται με μια ολόκληρη ανάπτυξη του Πειραιά στην οποία νομίζω δεν είναι κανένας αντίθετος. Όλοι οι Έλληνες πολίτες θα θέλαμε να δούμε τον Πειραιά να γίνεται μια ωραία ζώνη όπως αναφέρθηκε. Αλλά αυτό που κολλάει; Γιατί δεν μπορεί να γίνει το γήπεδο; Κάτι μάλλον εγώ δεν καταλαβαίνω» ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αρχικά και συνέχισε:
«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, άφωνος. Ο Παναθηναϊκός παρέλαβε ένα γήπεδο σε κατάσταση ο Θεός και η ψυχή του έχει ρίξει 19 εκατομμύρια, έχει να ρίξει άλλα τέσσερα με το σύνολο να φτάνει τα 23 εκατομμύρια, μπορεί και τα 24 και κάποιος το θεωρεί παράλογο. Βγάλτε κι εσείς, όποιοι είστε, 25 εκατομμύρια από την τσέπη σας, πληρώστε, φτιάξτε το γήπεδό σας για να έχετε και εσείς τα ανάλογα έσοδα. Το επιχειρείν έτσι είναι. Επενδύεις κι αν είσαι καλός στις επιχειρήσεις σου χωρίς να σβήνεις εκατοντάδες εκατομμύρια χρέη, λέω εγώ τώρα, σου έρχονται τα έσοδα. Δεν καταλαβαίνω».
Επίσης ανέφερε: «Και επειδή ήμουν μπροστά, με τα ίδια μου τα μάτια, τα ίδια μου αυτιά, όταν προτάθηκε από υψηλόβαθμό στέλεχος της Κυβέρνησης στην πρώτη της θητεία, τώρα δεν είναι εκεί. Προτάθηκαν οι ίδιοι όροι. Οι ακριβώς ίδιοι όροι. Ποιος είναι που δεν παίρνει το ΣΕΦ; Γιατί υπάρχει η καθυστέρηση; Γιατί δεν έχει παραχωρηθεί; Η διάθεση της Κυβέρνησης υπάρχει. Και υπήρχε από τότε. Ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε, επένδυσε και πέτυχε. Άλλοι είπαν όχι. Και ας βγει κάποιος να με διαψεύσει».