Σηφάκης: «Ντρέπομαι που είμαι ΟΦΗ»
Ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μιχάλης Σηφάκης, ξέσπασε κατά της κρητικής ομάδας λόγω της αποχώρησης του αδερφού του
«Βέλη» προς τον ΟΦΗ εξαπέλυσε ο Μιχάλης Σηφάκης με αφορμή την αποδέσμευση του αδερφού του, Βασίλη, ενώ ακόμη βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά τον τελευταίο τραυματισμό του.
Η ανάρτησή του:
«Σήμερα ντρέπομαι περισσότερο από ποτέ που είμαι ΟΦΗ. Δεν είναι ότι αθετήσατε τον λόγο σας. Ούτε έχει σημασία αν τυχαίνει ο Βασίλης να λέγεται Σηφάκης. Έχει να κάνει καθαρά με τον ανθρώπινο παράγοντα. Δεν πετάς έναν ποδοσφαιριστή, μετά από τόσα χειρουργεία, σαν να είναι σκουπίδι.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Και να σας θυμίσω: το πρώτο χειρουργείο στον ώμο έγινε μετά από κακή αξιολόγηση της ομάδας… Ακολούθησε ο σοβαρός τραυματισμός (κάταγμα κνήμης-περόνης) ως δανεικός στον Διαγόρα, με πέντε συνολικά χειρουργεία. Το τελευταίο χειρουργείο έγινε πριν από μερικούς μήνες για σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών.
Απλή υπενθύμιση: τις θεραπείες που κάνει ο Βασίλης το τελευταίο διάστημα τις πληρώνει από την τσέπη του, μόνος γιατί δεν διαθέτετε σύγχρονα μηχανήματα αποκατάστασης. Όντας απλήρωτος αρκετό διάστημα».