«Άστραψαν και βρόντηξαν οι Αγγελόπουλοι»: «Δεν είδαμε την ομάδα που βλέπουμε όλη τη χρονιά, η υπομονή μας τελειώνει»
Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσαν λίγες πριν οι Αφοί Αγγελόπουλοι για την συμπεριφορά των παικτών στο Game 1 των τελικών.
Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσαν λίγες πριν οι Αφοί Αγγελόπουλοι.
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, προχώρησαν σε επίσημη δήλωση μετά το Game 1 των τελικών της GBL στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Συγκεκριμένα, οι Αφοί Αγγελόπουλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, ο οποίος ηττήθηκε με 80-68 από τον Παναθηναϊκό. «Ο κόσμος θα είναι εκεί, απαιτούμε να εμφανιστεί και η ομάδα», τόνισαν οι “ισχυροί άνδρες” της ΚΑΕ.
Αναλυτικά η δήλωση των Προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου: «Αυτό που είδαμε απόψε στο ΟΑΚΑ δεν είναι η ομάδα που βλέπαμε όλη τη χρονιά.
Καλό θα ήταν την Κυριακή να εμφανιστούν άπαντες όπως πρέπει, γιατί η υπομονή μας τελειώνει. Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί να στηρίξει, απαιτούμε να εμφανιστεί και η ομάδα».