Γκραντ: «Πάμε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια, θα είναι δύσκολο»
Ο Τζέριαν Γκραντ έστειλε το δικό του μήνυμα λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Άμπου Ντάμπι
Ο Τζέριαν Γκραντ λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Άμπου Ντάμπι ξεκαθάρισε πως στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου, τονίζοντας πως το φετινό final-4 θα είναι πολύ πιο δύσκολο!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Τα όσα δήλωσε ο Γκραντ:
«Πάμε να νικήσουμε δύο παιχνίδια. To back-to-back είναι πιο δύσκολο από αυτό που κάναμε πέρσι. Φέτος όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Το λέμε μεταξύ μας από την αρχή της σεζόν, γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν την ομάδα που έχει τα σκήπτρα, είναι πια παραπάνω πίεση. Είμαστε πεινασμένοι για τον τίτλο, θέλουμε να τον κερδίσουμε.Είχαμε μερικές ημέρες ξεκούρασης, κάναμε ορισμένες καλές προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Όλοι κοιτάμε τον ημιτελικό», ανέφερε.
Σχετικά με τη συμμετοχή του Λεσόρ τόνισε: «Αν καταφέρει να παίξει σίγουρα θα μας βοηθήσει, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague», ενώ σχολίασε και τα όσα είπε ο Μπάλντγουιν για την επικείμενη μάχη τους… «αφήνω το παιχνίδι μου να μιλήσει»