Βιτόρια: «Το σημερινό αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο»
Ο Ρουί Βιτόρια στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης, τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέκα.
Ο Ολυμπιακός έφυγε με νίκη απ’ το ΟΑΚΑ επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 1-0 στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των play off της Super League κι έκλεισε με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο τη σεζόν, έπειτα απ’ την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το προσεχές Σάββατο (17/5) θα διεκδικήσει το νταμπλ στον τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Βιτόρια
Οι «πράσινοι» (που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση και θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Champions League) έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το διπλό σ’ ένα ματς γοήτρου χάρις στο εύστοχο πέναλτι του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 60ό λεπτό.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Ο Ρουί Βιτόρια στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης, τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέκα.
Οι δηλώσεις του Ρουί Βιτόρια:
«Θεωρώ ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Θεωρώ ότι η ομάδα έκανε ευκαιρίες που θα μπορούσε να βάλει κάποιο γκολ. Ο αντίπαλος μας παρότι είναι μια καλή ομάδα, σήμερα δεν ήταν τόσο καλός όπως σε άλλα παιχνίδια, ωστόσο είχε την αποτελεσματικότητα που είχε σε όλη την σεζόν, που πιστεύω εκεί είναι η βασική διαφορά όλη την σεζόν με τον αντίπαλο μας. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, μπορεί όχι σε όλη την διάρκεια, αλλά σε πολύ μεγάλες περιόδους και με βάση τοις ευκαιρίες θα μπορούσαμε να βάλουμε 1-2 γκολ και να νικήσουμε.»
Για τον Ζέκα: «Η αλήθεια είναι ότι τον ήξερα από μικρό, που έπαιζε σε ακαδημίες. Όμως μετά η καριέρα του απογειώθηκε, κυρίως εδώ στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε και για την Εθνική Ελλάδος. Αυτό που μπορώ να πω εγώ για τον Ζέκα είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας, η λέξη που θεωρώ ότι είναι η σωστή είναι επαγγελματίας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δυστυχώς δεν τον πέτυχα νωρίτερα στην προπονητική μου καριέρα, αλλά ακόμη και τώρα είδαμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει το 100%, παράδειγμα επαγγελματία και ανθρώπου που τίμια, περήφανα εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό, του εύχομαι τα καλύτερα στην πορεία του. Ακόμα και σε δύσκολες φετινές συνθήκες όπως η φετινή, στην οποία δεν είχε αρκετό αγωνιστικό χρόνο ωστόσο ήταν πάντα ο πρώτος στις προπονήσεις, για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.»