Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αναφέρθηκε στα επόμενα ματς με την Εφές και... στάθηκε στην στήριξη του κόσμου των πρασίνων

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για την στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στις διαιτητικές αποφάσεις των ματς με την Εφές!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το έχω ξαναπεί από πέρσι, αυτό που έχει γίνει από πέρσι με τον κόσμο και με την στήριξη όλου του κόσμου, όλα τα παιχνίδια είναι από πέρσι sold-out. Είναι κάτι πραγματικά απίστευτο, μας δίνει κίνητρο ο κόσμος, μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ώθηση, νιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας αλλά 30.000 άτομα και παραπάνω και πάμε στην Τουρκία. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να πάρουμε δύο παιχνίδια».

Για το αν ρώτησαν οι ξένοι παίκτες τι θα γίνει στην προπόνηση: «Ήταν όλοι ενθουσιασμένοι. Μας ρωτούσαν εμάς τους Έλληνες τι θα γίνει, αν θα έρθει κόσμος, και με το που βγήκαν έξω κατάλαβαν τι συμβαίνει. Όλοι χαίρονται, όλοι έχουν συνειδητοποιήσει που βρίσκονται, σε τι ομάδα είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε. Χάσαμε το προηγούμενο παιχνίδι, συζητήσαμε μεταξύ μας, είδαμε το βίντεο, καθαρίσαμε το κεφάλι μας. Πρέπει να φας και καμιά σφαλιάρα στην ζωή σου για να αλλάξεις κάποια πράγματα. Θεωρώ ότι κάναμε τις αλλαγές που έπρεπε και έχουμε άλλες δύο μέρες να προετοιμαστούμε για να πάμε στην Τουρκία και να πάρουμε δύο νίκες».

Για το αν συσπείρωσε την ομάδα ο τρόπος που ήρθε η ήττα στο Game 2: «Ήμασταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές, γιατί στο τέλος της ημέρας εμείς παίζουμε. Έχουν μεγάλο ρόλο και οι διαιτητές γιατί αυτοί σφυρίζουν και αν δεν σε “αφήσουν” μα παίξεις δεν μπορείς να παίξεις. Ήμασταν μπροστά, η Εφές προηγήθηκε για 37″ σε όλο το ματς. Χάσαμε δικό μας παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας αλλά αυτό είναι τώρα στο παρελθόν. Δεν το σκεφτόμαστε καν, πάμε για τα δύο επόμενα».

Για το αν θα παίξει ρόλο το περσινό know-how: «Κάθε παιχνίδι, κάθε σειρά και κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Έχουμε την νοοτροπία του νικητή, είμαστε οι πρωταθλητές. Έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της Τετάρτης και μετά το επόμενο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.