ΑΕΚ: «Στα ραντάρ από ομάδες της Bundesliga o Λιούμπισιτς»
Το καλοκαίρι που έρχεται για την ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να φέρει αναχωρήσεις - Τι «παίζει» με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς
Το καλοκαίρι που έρχεται για την ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να φέρει αναχωρήσεις. Αρκετοί παίκτες στην ομάδα δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν όπως θα περίμεναν οι ιθύνοντες του συλλόγου, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην βιτρίνα. Ένας από τους παίκτες που η ΑΕΚ θα καθόταν σε τραπέζι διαπραγματεύσεων για την παραχώρηση του είναι ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, σύμφωνα με ότι αναφέρει η “laola1.at“.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Πιο συγκεκριμένα το Μέσο από την Αυστρία αναφέρει πως ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς με τις εμφανίσεις του φέτος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες της Bundesliga αλλά και από τα άλλα το πρωταθλήματα, με το εν λόγω ρεπορτάζ να υπογραμμίζει πως η “Ένωση” θα μπορούσε να δώσει την συγκατάθεση της για την πώληση του παίκτη με ένα ποσό ανάμεσα σε 3-5 εκατ. ευρώ. Εμείς να τονίσουμε πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2029 με τους “κιτρινόμαυρους”, ενώ για να τον κάνει δικό της η ΑΕΚ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 4 εκατ. ευρώ, κάτι που δεδομένα σημαίνει πως στο στρατόπεδο της “Ένωσης” θα διεκδικήσουν το υψηλότερο δυνατό κέρδος από τον παίκτη. Την φετινή σεζόν ο Λιούμπισιτς μέτρησε 29 συμμετοχές σκοράροντας τρεις φορές και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ, ωστόσο δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Πηγή: ΕΡΤ