Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, όρισε τον Ιταλό, Σιμόνε Σότσα για να διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, όρισε τον Ιταλό, Σιμόνε Σότσα για να διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη (18/12) στην OPAP Arena.

Βοηθοί του Σότσα θα είναι οι συμπατριώτες του, Λούκα Μοντίν και Πασκουάλε Καπάλντο. Τέταρτος ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, ενώ στο VAR θα είναι ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο και βοηθός ο Βασίλης Φωτιάς. Υπενθυμίζεται, ότι παρατηρητής στο ντέρμπι του κυπέλλου, θα είναι ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι. Κύπελλο Ελλάδας

Ο 37χρονος Ιταλός ρέφερι είναι… γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στις 25/9/2023 «σφύριξε» στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2 για την 5η αγωνιστική, ενώ στις 5/10/23 διηύθυνε τον αγώνα ΠΑΟΚ-Άιντραχτ 2-1 για το Conference League και στις 24/10/24 έπαιξε στο Μάλμε-Ολυμπιακός 0-1 για το Europa League.

Παράλληλα, την αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναχαϊκή που θα γίνει την ίδια ημέρα (17:00) θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου με τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη στο VAR, ενώ αργότερα και στο Πανιώνιος-Αστέρας AKTOR (19:00), ορίσθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος με τον Άγγελο Ευαγγέλου στο VAR.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.