Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν ανάρπαστα τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στην Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ!

Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνο τους στο Ολντ Τράφορντ, καθώς τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα μέσα σε λίγα λεπτά, δείχνοντας την δίψα που έχουν οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram

Πανικός στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να κάνουν sold-οut και να εξαντλήσουν τα εισιτήρια που έβγαλε η ΠΑΕ για το ματς στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαντλήθηκαν!».

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα διαθέσιμα στη Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ, εκεί όπου μπορούν να απευθυνθούν οι οπαδοί του Δικεφάλου προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.