Ο Κώστας Σλούκας δεν ξεπέρασε την ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ-άουτ για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Κώστας Σλούκας στην χθεσινή προπόνηση) στάθηκαν αρκετές για να τον κρατήσουν εκτός από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του τριφυλλικού, Εργκίν Αταμάν, δεν ήθελε να ρισκάρει με την συμμετοχή του αρχηγού, καθώς ακολουθούν δύσκολα εκτός έδρας ματς με Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλη,α.

Όπως είναι γνωστό ο αρχηγός των «πρασίνων» ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το παιχνίδι με την Ένωση.  Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα έχει 11 παίκτες στον πάγκο για το ντέρμπι με την ομάδα του Σάκοτα.

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μπράουν, Σαμοντούροφ, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.