Η Μάντσεστερ Σίτι γλίτωσε την γκέλα στο 96 ' και με γκολ του Στόουνς πήρε την νίκη κόντρα στην Γουλβς!

Τεράστιο διπλό για την πρωταθλήτρια Σίτι, η οποία αν και ήταν κοντά σε μια μεγάλη γκέλα, εν τέλει το.. έσωσε στο 96′ και επικράτησε με 2-1 της Γουλβς!

Ο Λάρσεν στο 7′ έπιασε στον ύπνο την άμυνα των “πολιτών” και έγραψε το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 33′ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τους πρωταθλητές Αγγλίας, με τον Γκβάρντιολ να σκοράρει με σουτάρα εκτός περιοχής, γράφοντας το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα της Σίτι, όμως η Γουλβς άντεχε στην πίεση και αμυνόταν υποδειγματικά. Πάντως η Σίτι είχε πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των γηπεδούχων…

Όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει στο 1-1… όμως ο Στόουνς είχε διαφορετική άποψη και με γκολ στο 96′ χάρισε την νίκη στην ομάδα του, με ψυχή πρωταθλήτριας!