Ο Αλόνσο δεν προχώρησε σε εκπλήξεις στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ!

Ο Αλόνσο επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού στον Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο Πελίστρι, καθώς έχει παραπάνω κούραση λόγω των συνεχόμενων ταξιδών, με τον Τζούρισιτς να ξεκινάει στο αριστερό «φτερό», ενώ σε ένα ακόμα ματς έμεινε εκτός και ο Ουναϊ, με τον Μπακασέτα να παίρνει την θέση του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, με τους Μλαντένοβιτς και Κώτσιρα στα άκρα της άμυνας και τους Γεντβάι και Ίνγκασον να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας, με τους Τζούρισιτς και Τετέ στα άκρα και τον Σουηδό φορ στην κορυφή.

Στον πάγκο για το «Τριφύλλι»: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναΐ, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι και Νίκας.