Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε έξι άτομα για ρίψη αντικειμένων από το ματς της Καλλιθέας κόντρα στον Παναθηναϊκό...

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

H ανακοίνωση:

«Εξιχνιάστηκε περιστατικό ρίψης αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, που έλαβε χώρα την 01-09-2024 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή -6- ατόμων. Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε περιστατικό ρίψης αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, που έλαβε χώρα την 01-09-2024 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από την ενδελεχή μελέτη του βιντεοληπτικού υλικού, συνδυαστικά με την επισταμένη έρευνα και τις λοιπές προανακριτικές ενέργειες της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή -6- ατόμων στο περιστατικό.

Ειδικότερα, τα άτομα κατηγορούνται ότι προς το τέλος του αγώνα εκτόξευσαν πλαστικά μπουκάλια και μεταλλικό κυτίο (μπύρα ή αναψυκτικό) εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μaς μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.