Ο Λι Κάρσλεϊ μίλησε πάλι για το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει στην εθνική ελπίδων της χώρας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών», Λι Κάρσλεϊ μίλησε πάλι για το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει στην εθνική ελπίδων της χώρας.

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας κατάφερε να συνέλθει από την ήττα από την Ελλάδα και να πάρει το «διπλό» στο Ελσίνκι κόντρα στη Φινλανδία με 3-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών», Λι Κάρσλεϊ μίλησε πάλι για το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει στην εθνική ελπίδων της χώρας: Κάρσλεϊ

«Σίγουρα αισθάνομαι ωραία στη θέση που βρίσκομαι, αλλά η εντολή της ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρη. Θα είμαι προπονητής στα ματς του Nations League, απομένουν δύο παιχνίδια και μετά λογικά θα επιστρέψω στη δουλειά μου. Γνωρίζω ότι αυτή η θέση είναι μία από τις σημαντικότερες που υπάρχουν στον παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά η εθνική Αγγλίας χρειάζεται έναν προπονητή παγκόσμιας ακτινοβολίας και εγώ δεν είμαι ακόμη σε αυτό το επίπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.