Η ΕΟΚ γνωστοποίησε σήμερα τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στις αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική της Greek  Basket League.

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε σήμερα (11/10) τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στις αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική της Greek  Basket League των ανδρών.

Αναλυτικά οι διατητές της Greek Basket League:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/10

ΠΑΟΚ (κ.θ.) 17.00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Καρπάνος-Μαγκλογιάννης-Χριστινάκης (Παπαδόπουλος Ν.-Τοζακίδης)

Αγ. Θωμά 18.00 Μαρούσι-Κολοσσός Ρ. Παπαπέτρου-Τζιοπάνος-Λόρτος (Νιγιάννης)

Sunel Arena 20.15 ΑΕΚ-Καρδίτσα Μαρινάκης-Κατραχούρας-Κωνσταντινίδου (Διμπινούδης)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10

ΣΕΦ 17.15 Ολυμπιακός-Άρης Τσιμπούρης-Ζακεστίδης-Αγγελής (Μωϋσιάδης)

Α. Παπανδρέου 20.15 Περιστέρι-Πανιώνιος Τηγάνης-Τσώνος-Λουλουδιάδης (Ντίνος)

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/10

Δ. Τόφαλος (κ.θ.) 20.15 Προμηθέας Π.-Λαύριο Αγραφιώτης Ιωάν.-Μηλαπίδης-Σπυρόπουλος (Δημόπουλος-Σπυρόπουλος)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.