Η Μπάγερν κρατούσε το τρίποντο στα χέρια της στις καθυστερήσεις όμως ο Μαρμούς είπε την τελευταία λέξη γράφοντας το 3-3.

Απίθανη εξέλιξη είχε το ντέρμπι κορυφής της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga, όπου η Μπάγερν απέτυχε να εκμεταλλευθεί τη σαρωτική κατά διαστήματα υπεροχή της (74% κατοχή, 24-6 οι τελικές προσπάθειες) και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 3-3 από την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Άιντραχτ-Μπάγερν 3-3

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Είναι η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τους Βαυαρούς (ενώ μεσολάβησε και η ήττα από την Αστον Βίλα στο Champions League), οι οποίοι πλέον ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τη Λειψία, ενώ η Αϊντραχτ ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού.

Έτσι έπαιξαν οι δυο ομάδες

Η εξέλιξη του αγώνα

Η ομάδα του Μονάχου προηγήθηκε στο 15΄ με τον Κορεάτη σέντερ μπακ Μιν-Τζάε Κιμ, αλλά ο Μάρμους στο 22΄ και ο Εκιτικέ στο 35΄ αξιοποίησαν τις αμυντικές ολιγωρίες των φιλοξενούμενων και έφεραν προσωρινά την ανατροπή για τους «αετούς».

Η Μπάγερν απάντησε άμεσα με σκόρερ τον έτερο κεντρικό της αμυντικό, Νταγιό Ουπαμεκανό, για να έρθει ο Ολίσε στο 53΄ να δώσει προβάδισμα στο συγκρότημα του Βενσάν Κομπανί. Οι Βαυαροί διατήρησαν τον έλεγχο του ματς, αλλά δεν το «τελείωσαν» (δεν βοήθησε σίγουρα και η αποχώρηση του Χάρι Κέιν, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε στο 71΄) και το πλήρωσαν στο φινάλε.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Ο Μάρμους στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από πάσα του Εμπιμπέ, έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Μπάγερν και νίκησε τον Νόιερ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Οι συνθέσεις

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Σάντος, Κρίστενσεν, Κοχ, Τούτα, Τεάτε, Κνάουφ (75′ Μπαχόγια), Λάρσον (75′ Γκέτσε), Σκιρί (46′ Νταχούντ), Σαϊμπί (80′ Ουζούν), Εκιτικέ (66′ Εμπιμπέ), Μαρμούς
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Γκερέιρο, Κιμ, Ουπαμεκανό (90′ Ντάιερ), Ντέιβις, Κίμιχ, Πάβλοβιτς (90+1′ Πάβλοβιτς), Ολίσε (90+1′ Λάιμερ), Μίλερ, Γκνάμπρι (66′ Κομάν), Κέιν (72′ Τελ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 2-1 (39΄ Σλότερμπεκ, 65΄ Κλοντ-Μορίς – 72΄ Κλάιντιεστ)
Λεβερκούζεν-Χόλσταϊν Κίελ 2-2 (4΄ Μπονιφέις, 8΄ Χόφμαν – 45+5΄ Γκέσβιλ, 69΄πεν. Αρπ)
Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ 0-1 (75΄ Ντοάν)
Ουνιόν Βερολίνου-Ντόρτμουντ 2-1 (25΄πεν. Φογκτ, 45΄ Βέρτεσεν – 62΄ Ρίερσον)
Μπόχουμ-Βόλφσμπουργκ 1-3 (72΄ Μποάντου – 21΄ Τιάγκο Τόμας, 37΄, 88΄ Βιντ)
Ζανκτ Πάουλι-Μάιντς 0-3 (5΄, 62΄ Μπούρκαρτ, 16΄ Ζιμπ)
Χαϊντενχάιμ-Λειψία 0-1 (59΄ Οπέντα) Άιντραχτ-Μπάγερν 3-3
Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν Μονάχου 3-3 (22΄, 90+4΄ Μάρμους, 35΄ Εκιτικέ – 15΄ Κιμ, 38΄ Ουπαμεκανό, 53΄ Ολίσε)
Στουτγκάρδη-Χοφενχάιμ 20:30

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.