Χωρίς να φτάνει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε, αλλά έχασε τον Άλισσον που ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Στην κορυφή της Premier League η Λίβερπουλ, που επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» με 1-0, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 9ο λεπτό ο Ντιόγκο Ζότα.

Παρ΄όλα αυτά οι «κόκκινοι» δεν πανηγύρισαν τη νίκη όσο θα ήθελαν, καθώς τραυματίστηκε ο Άλισον ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 79΄ από τον Τσέχο Βίτεσλαβ Γιάρος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Λίβερπουλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Οι αλλαγές του Σλοτ δυνάμωσαν την μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ που άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και που τελικά οδήγησαν τους “κόκκινους” στη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Με τους νικητές ξεκίνησε βασικός και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 80΄ από τον Ρόμπερτσον.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στην Premier League έχουν ως εξής:

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ 0-1

(9΄ Ντιόγκο Ζότα)

Άρσεναλ-Σαουθάμπτον 17:00

Μπρέντφορντ-Γουλβς 17:00

Λέστερ-Μπόρνμουθ 17:00

Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ 17:00

Γουέστ Χαμ-Ίπσουιτς 17:00

Έβερτον-Νιούκαστλ 19:30

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γ. 6/10

Τσέλσι-Νότιγχαμ Φόρεστ 6/10

Μπράιτον-Τότεναμ 6/10

Standings provided by Sofascore