Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Ντέιβιντ Κάρμο αναφορικά με την αποφασή του να επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Ντέιβιντ Κάρμο.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Κάρμο επέστρεψε στον Πειραιά επειδή ένιωσε ότι τον υπολόγιζαν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιμπόρα:

«Ήταν πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα έδειξε την αξία του και επιβλήθηκε.

Μπορείς να αντιληφθείς εύκολα πως έχει σπουδαίες αρετές ως κεντρικός αμυντικός, έδειξε την εμπειρία του και το κυριότερο είναι πως υπήρχαν άνθρωποι που στηρίχτηκαν πάνω του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.