Ο Βίκτορ Μπονιφέις δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα για να συνεχίσει την καριέρα του κάποια στιγμή στην Premier League.

O Βίκτορ Μπονιφέις είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Από τους παίκτες που τόσο πέρυσι, όσο και φέτος έχουν κάνει τη διαφορά όταν η μπάλα καίει και όταν το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο χρειάζεται ένα περισσότερο από ποτέ. Ο Νιγηριανός φορ είναι εκεί για να κάνει αυτό που πρέπει.

Οι φίλοι της γερμανικής ομάδας τον λατρεύουν. Πίνουν νερό στο όνομά του. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι χάρη στη δύναμη, την ταχύτητα και το ταλέντο του πολλά πράγματα θα ήταν αλλιώς για εκείνους. Μάλλον προς το χειρότερο.

Ο Βίκτορ Μπονιφέις είναι λογικό -και επόμενο- να έχει ήδη δεχτεί αρκετές προτάσεις από ομάδες της Premier League. Μιας και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αφήσει και στην Αγγλία το στίγμα του. Για την ώρα κάτι τέτοιο όχι μόνο φαίνεται πολύ δύσκολα. Μα σχεδόν αδύνατον να συμβεί. Όχι γιατί η Μπάγερ Λεβερκούζεν ζητάει πολλά εκατομμύρια ευρώ!

Αλλά γιατί ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι ποτέ δεν είχε σαν στόχο να αγωνιστεί στην Premier League, όπου κατά πολλούς είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, μιας και δεν του άρεσε το ποδόσφαιρο που παίζεται εκεί.

Όλα όσα είπε ο αστέρας της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την Premier League και γιατί δεν τον ενδιαφέρει:

«Το λέω από καιρό. Πριν ακόμα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και παίξω σε κάποια ομάδα της Ευρώπης. Από τότε λοιπόν έλεγα ότι δεν μου αρέσει και τόσο πολύ το αγγλικό πρωτάθλημα, ούτε έχω κάποια… κάψα να αγωνιστώ σε κάποια ομάδα της Premier League.

Πάντα μου άρεσε περισσότερο το γερμανικό και το ισπανικό ποδόσφαιρο», τα λόγια του.