Στην Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να μην χάσουν μέσα στα επόμενα χρόνια τον Ασράφ Χακίμι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δει πολλούς σπουδαίους παίκτες της να φεύγουν στο τσάμπα. Ή να αποχωρούν μετά από κάποια λάθη της διοίκησης όσον αφορά τον τρόπο που έπρεπε να διαχειριστεί τα συμβόλαιά τους. Οι Παριζιάνοι φαίνεται ότι έμαθαν από αυτές τις άστοχες κινήσεις τους. Κοινώς το πάθημα έγινε μάθημα.

Γι’ αυτό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να την πατήσουν με τον Ασράφ Χακίμι. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν με την τακτική τους και το πόσο εκτιμούν τον Μαροκινό μπακ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο που σπάνια πέφτει έξω οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές τους, ώστε να μπουν σε έναν νέο χρονικό ορίζοντα συνεργασίας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να πιστεύει στις ικανότητες και γενικότερα στην αξία που έχει ο Αφρικανός μπακ. Και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τον χάσει το καλοκαίρι του 2026 όταν και εκπνέει το τρέχον συμβόλαιό του μαζί της. Έτσι, σκοπεύει να τον κρατήσει και να του δώσει ό,τι χρειάζεται, ώστε να μείνει στο Παρίσι για πολλά χρόνια ακόμα και να γράψουν μαζί ιστορία!