Μετά τους Μπρούκλιν Νετς, οι Ράπτορς θα αποσύρουν και αυτοί τη φανέλα του Βινς Κάρτερ και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τους Κίνγκς.

Μετά τους Μπρούκλιν Νετς, οι Τορόντο Ράπτορς θα αποσύρουν και αυτοί τη φανέλα του Βινς Κάρτερ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρουν από το TSN, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου και την αναμέτρηση με αντίπαλο τους Σακραμέντο Κινγκς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ο Βινς Κάρτερ πέρασε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην ομάδα του Καναδά, φορώντας τη φανέλα της από το 1998 μέχρι και το 2004, πραγματοποιώντας μερικές από τις καλύτερες σεζόν του.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι Ράπτορς θα αποσύρουν τη φανέλα ενός αθλητή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.