O Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρούιν και ποιες πιθανότητες έχει για να παίξει με την Άρσεναλ.

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν είναι από τους πιο σημαντικούς και ποιοτικούς παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι παρέα με τον Έρλινγκ Χάαλαντ έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ένα φοβερό και τρομερό δίδυμο. Ο ένας δημιουργεί και ο άλλος εκτελεί. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να με πει με σιγουριά αν ο Βέλγος χαφ θα παίξει κόντρα στην Άρσεναλ στο «Έτιχαντ».

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είχε μία δυνατή σύγκρουση στο εντός έδρας ματς της Σίτι με αντίπαλο την Ίντερ για το Champions League στο πρώτο παιχνίδι των «αστεριών». Ο Βέλγος την… άκουσε γι’ αυτό τον λόγο ο Γκουαρντιόλα τον έκανε αλλαγή στο 46′ και πέρασε στη θέση του τον Ιλκάι Γκουντογκάν.

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, όμως, μοιάζει να είναι σε καλύτερη φάση σε σχέση με το βράδυ της Τετάρτης (18/9). Παρόλα αυτά όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή για το αν θα παίξει στο σημαντικό ματς με τους Λονδρέζους.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Κέβιν Ντε Μπρούιν και το ματς με την Άρσεναλ:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Ντε Μπρούιν νιώθει κάπως καλύτερα σε σχέση με πιο πριν. Αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι 100% έτοιμος για το ματς με την Άρσεναλ. Μετά το ρεπό και την τελευταία προπόνηση θα γίνει γνωστό αν θα καταφέρει να παίξει στο παιχνίδι που έρχεται», τα λόγια του.