Το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται σε πληρη εξέλιξη και σήμερα έγινε η κλήρωση της 4ης φάσης όπου εισήλθαν 10 ομάδες της Super League.

Το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται σε πληρη εξέλιξη και σήμερα έγινε η κλήρωση της 4ης φάσης.

Στην παρούσα φάση εισήλθαν στη διοργάνωση και οι 10 ομάδες της Σούπερ Λίγκας, εκτός των τεσσάρων «μεγάλων» (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Τα ζευγάρια της 4ης φάσης: Κύπελλο Ελλάδας

Εθνικός-Άρης, Κηφισιά-Λαμία, ΑΕΛ-Πανσερραϊκός, Αιγέας Πλωμαρίου/Απόλλων Επαυλίου ή Καβάλα-Asteras AKTOR, Λεβαδειακός-Ατρόμητος, Ζάκυνθος-Παναργειακός, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαϊκή, Αιγάλεω-Καμπανιακός, Διαγόρας-Athens Kallithea, Απόλλων Κρύας Βρύσης- Βόλος, Νέα Ιωνία-Πανιώνιος, ΟΦΗ-Παναιτωλικός.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.