Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΟΚ για την επανεκλογή του στην θέση του προέδρου της ΕΟΚ.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΟΚ για την επανεκλογή του στην θέση του προέδρου της ΕΟΚ, λέγοντας ότι το συντριπτικό ποσοστό με το οποίο νίκησε τον γέμισε ευθύνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Λιόλιος:

“Πρέπει να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που συμμετείχαν. Συμμετείχε το 98% και αυτό είναι δείγμα της δημοκρατιας και δείχνει πόσο ήθελαν να εκλέξουν τον πρόεδρο της ΕΟΚ.

Νομίζω είναι η μεγαλύτερη εκλογική διαδικασία, όχι τόσο σε ποσοστό, αλλά σε απόλυτο αριθμό, είναι η μεγαλύτερη εκλογική διαδικασίας σε ομοσπονδία οποιουδήποτε αθλήματος. Αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως, γιατί το αποτέλεσμα νομιμοποιεί να κάνουμε πράξη αυτά που είπαμε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ευχαριστώ και τα σωματεία που με επέλεξαν και αυτά που δεν με επέλεξαν για κάποιους λόγους. Γιατί όντως το ποσοστό είναι εντυπωσιακό. Όχι μόνο σαν ποσοστό που επέλεξε να ηγηθώ έναντι του Παναγιώτη Φασούλα, αλλά και το ποσοστό συμβούλων, αφού τα 16 από τα 18 μέλη του Δ.Σ έχουμε την ίδια φιλοσοφία και μόλις ένα μέλος από την παράταση του Παναγιώτη Φασούλα, ο Γιάννης Μπουρούσης, εκλέχθηκε και μάλιστα ήταν το τελευταίο μέλος για 4 ψήφους.

Οπότε καταλαβαίνετε ότι η διαδικασία μας χαροποιεί, όπως και το αποτέλεσμα. Το σημαντικότερο είναι ότι καταλαβαίνουμε την ευθύνη απέναντι στα σωματεία και το ελληνικό μπάσκετ. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα το αποτέλεσμα κατάλαβα την ευθύνη. Αυτά τα σωματεία είπαν ότι δίνουν λευκή επιταγή για να κάνουμε όλες τις αλλαγές που κρίνουμε και αυτό θα κάνουμε.

Είναι γεγονός ότι κάναμε πάρα πολλές αλλαγές στην πρώτη θητεία, ίσως όχι τόσο ριζικές. Ισχυροποιήσαμε την βάση της Ομοσπονδίας, εντός και εκτός Ελλάδος. Αυτό ήταν το πρώτο μέλημα. Και οι πρώτες αλλαγές που έγιναν σε σωματεία, λίγκες, οικονομική ενίσχυση, που τα σωματεία εισέπραξαν και ανανέωσαν δυναμικά.

Ξέρετε ότι δεν έκανα δημόσιες τοποθετήσεις. Υπήρχε δημόσιο έργο. Αν υπήρχε προσωπική επικοινωνία με τα σωματεία, εκφράζαμε τι θα κάνουμε και θα τα ανακοινώσουμε. Αυτό που μας είπαν τα σωματεία και προφορικά και με την ψήφο τους είναι ότι θα πρέπει χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, να κάνουμε όλες τις ριζικές, δομικές αλλαγές που χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ, που δεν κάναμε την πρώτη τριετία. Κάναμε πράγματα, αρκετά σωστά και λάθος. Κάναμε και λάθη, που θα τα διορθώσουμε. Λιόλιος

Το μπάσκετ ενώνει. Καθαρό μπάσκετ, όχι μόνο ενωμένο. Το λέω αυτό γιατί ξέρετε ότι απεχθάνομαι τις αντιπαραθέσεις με λασπολογίες, ούτε απαντώ ποτέ. Μάλιστα, μου έκανε εντύπωση χθες μία τοποθέτηση από καρδίας του Δήμου Ντικούδη, με την οποία συμφωνώ. Δεν απαντάω σε προκλήσεις, γιατί δεν πρέπει να πέσει το επίπεδο του μπάσκετ.

Από την άλλη, γίνανε διάφορα έκνομα πράγματα, προεκλογικά, για τα οποία θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αυτό είναι ανεξάρτητο. Θέλουμε καθαρό μπάσκετ με καθαρούς παράγοντες. Πιστεύω στην αγάπη και την καθαρότητα του Έλληνα παράγοντα. Όσοι το μολύνουν, πρέπει να βρεθούν εκτός χώρου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.