Η ΑΕΚ δεν άφησε περιθώρια στην Κραϊόβα, την οποία και κέρδισε με 2-0, παίρνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης.

Με 2-0 επικράτησε της Κραϊόβα η ΑΕΚ στη Ρουμανία, κάνοντας τη ρεβάνς ένα ματς τυπικού χαρακτήρα.

Στο χορτάρι

Στο γήπεδο η Κραϊόβα μπήκε θεωρητικά πιο αποφασισμένη, χωρίς όμως να γίνει σε κάποια περίπτωση απειλητική.
Η ΑΕΚ πήρε εύκολα τα ηνία και από το 7ο κιόλας λεπτό έκανε αισθητή την παρουσία της με το σουτ του Ζεράλδες. Η «Ένωση» επανήλθε στο 20′ αλλά ο Μάνταλος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Στο 40ο λεπτό ήταν η σειρά του Βράνιες να γίνει επικίνδυνος αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.
Το γκολ εν τέλει ήρθε για τους «κιτρινόμαυρους» στο 60′ όταν ο Λιβάγια βρήκε όμορφα τον Μάνταλο και εκείνος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ.
Η Κραϊόβα έψαξε αλλά δε βρήκε απάντηση και έτσι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και στο δεύτερο γκολ με τον Παουλίνιο να βρίσκει όμορφα τον Λιβάγια και ο τελευταίος από κοντά έγραψε το 2-0.

Η εικόνα του ματς

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε στο έπακρο τον τίτλο του φαβορί στη Ρουμανία. Ταξίδεψε για τη νίκη, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να την αμφισβητήσει και πήρε αυτό που της άξιζε.

MVP

Με διαφορά ο Λιβάγια. Έδειξε ξανά την ποιότητά του, έδωσε πνοή στην ΑΕΚ αλλά και λύσεις αφού από τα πόδια του προήλθε το 1-0 και φυσικά έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Κραϊόβα: Πιλιατσέλι, Μπρίτσεαγκ, Βαταγέλου, Κέλιτς, Ρομάν (73′ Φόρτες), Ματέιου, Τσιτσαλντάου, Μπανκού, Ιβάνοφ (65′ Κάκα), Μπαρμπούτ (73′ Μπάρμπουτ), Άτσκα.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Σιμάο (82′ Κρίστισιτς), Ζεράλδες, Βέρντε (64′ Ολιβέιρα), Μάνταλος, Κλωναρίδης (39′ Λιβάια).