Το Περιστέρι ανανέωσε και επίσημα την συνεργασία του με τον Βασίλη Ξανθόπουλο ενόψει της νέας χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το Περιστέρι ανανέωσε και επίσημα την συνεργασία του με τον Βασίλη Ξανθόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι για την ανανέωση συνεργασίας με τον έμπειρο γκαρντ Βασίλη Ξανθόπουλο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του αθλητή Βασίλη Ξανθόπουλου για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Συλλόγου ενισχύοντας με την παρουσία του την περιφερειακή γραμμή, προκειμένου το Περιστέρι να εκπληρώσει τους στόχους του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.