H πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να παραμείνει στις τάξεις της EuroLeague, καθώς οι δύο πλευρές υπέγραψαν δεκαετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Η συνεδρίαση της EuroLeague στη Βαρκελώνη την Τρίτη (14/04) θεωρήθηκε κομβική για το μέλλον της διοργάνωσης, με το βασικό ερώτημα να αφορά τη στάση τριών ομάδων: Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ Μαδρίτης και Βιλερμπάν, εν μέσω σεναρίων για το NBA Europe.

Τελικά, η Φενέρμπαχτσε κατέληξε σε συμφωνία δεκαετούς παραμονής, βάζοντας τέλος στις φήμες αποχώρησης, παρά τη δυσαρέσκεια που είχε εκφράσει ο GM Ντέρια Γιανιέρ για τα έσοδα. Η εξέλιξη αυτή απομακρύνει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στα σχέδια επέκτασης του NBA στην Ευρώπη.

Η τουρκική ομάδα προστίθεται στις ήδη «δεσμευμένες» δυνάμεις της λίγκας, όπως Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και άλλες, με την οριστική έγκριση να αναμένεται στις 18 Απριλίου. Παράλληλα, η Χάποελ Τελ Αβίβ παρουσίασε μακροπρόθεσμο πλάνο, δείχνοντας ότι οι εξελίξεις συνεχίζονται.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.