Λευτέρης Πετρούνιας: Οι κόρες του πανηγύρισαν έξαλλα το χρυσό μετάλλιο (vid)
Η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε μία τρυφερή στιγμή
Στην κορυφή του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής του Καΐρου ανέβηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την κυριαρχία του στους κρίκους.
Μπορεί ο Έλληνας πρωταθλητής να μην είχε μαζί την οικογένειά του στο γήπεδο, ωστόσο από το σπίτι η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες του παρακολουθούσαν με αγωνία την προσπάθειά του, με τη σύζυγό του να καταγράφει, μάλιστα, τη στιγμή.
Η Βασιλική Μιλλούση συνόδευσε την ανάρτηση με ένα μήνυμα αφιερωμένο στη στήριξη που βρίσκεται πίσω από κάθε επιτυχία: «Πίσω από κάθε πρωταθλητή υπάρχει μια οικογένεια που τον περιμένει με αγάπη». Με τον Λευτέρη Πετρούνια να σχολιάζει: «Η δυναμή μου».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.