Σλοτ: «Θα μείνει εκτός ο Άλισον για λίγο ακόμα»
Ο Άλισον, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα λόγω τραυματισμού, όπως ανέφερε (3/4) ο Άρνε Σλοτ.
Ο τερματοφύλακας της εθνικής Βραζιλίας και της Λίβερπουλ, Άλισον, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα λόγω τραυματισμού, όπως ανέφερε (3/4) ο Άρνε Σλοτ.
Ο Άλισον θα χάσει τον αυριανό (4/4) αγώνα της Λίβερπουλ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς και τις αναμετρήσεις εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.
Ο Ολλανδός προπονητής αποκάλυψε ότι αναμένει να τον έχει πίσω μέχρι το τέλος της ευρωπαϊκής σεζόν τον Μάιο και ένα μήνα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.
«Θα μείνει εκτός για λίγο ακόμα. Στο τέλος της σεζόν, περιμένουμε να είναι ξανά σε φόρμα », δήλωσε ο Άρνε Σλοτ
Ο Άλισον αντιμετώπισε μυϊκούς πόνους στον δεξιό μηρό στα τέλη Μαρτίου κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το πρόβλημα τον κράτησε εκτός της αποστολής του Κάρλο Αντσελότι για τους φιλικούς αγώνες εναντίον της Γαλλίας και της Κροατίας.
Ένιωσε ξανά τον τραυματισμό στο πίσω μέρος του δεξιού μηρού του, τον οποίο υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης, γεγονός που τον κράτησε εκτός του πρώτου αγώνα εναντίον της Γαλατασαράι στη φάση των «16» του Champions League. Αν και συμμετείχε στον επαναληπτικό αγώνα, οι ενοχλήσεις παρέμειναν.
Ο Άλισον, έγραψε σήμερα (3/4) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Δεν έχω υποστεί νέο τραυματισμό. Βρίσκομαι στη φάση της θεραπείας και το σχέδιο είναι να είμαι σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση μέχρι τα τέλη Απριλίου».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.