Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο 100% τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με ΜΜΕ της Πορτογαλίας. Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης του το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά η Σπόρτινγκ θα επιχειρούσε να τον «διώξει» μόνο με την μορφή πώλησης και όχι με την μορφή δανεισμού.

Υπόθεση Φώτη Ιωαννίδης: Τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας

«Σπόρτινγκ: Οι Έλληνες διαβεβαιώνουν ότι ο Ιωαννίδης δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Ο Ιωαννίδης συνεχίζει να αναρρώνει από τραυματισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο δεξί γόνατο.

Η Σπόρτινγκ είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί τον Φώτη Ιωαννίδη λόγω τραυματισμών, αλλά μόνο εάν εμφανιστεί μια δελεαστική προσφορά, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας. Ο Έλληνας διεθνής βιώνει μια πραγματική δοκιμασία στην Αλβαλάντε, η οποία έχει εμποδίσει την προσαρμογή του στην ομάδα του Ρούι Μπόρχες.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στη διοίκηση, οι Πορτογάλοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αφήσουν τον Έλληνα επιθετικό στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά, αλλά μόνο εάν προκύψει μια επιχειρηματική ευκαιρία που θα τραβήξει την προσοχή του διοικητικού συμβουλίου, ειδικά από τη στιγμή που έγινε μια επένδυση 22 εκατομμυρίων ευρώ + 3 εκατομμυρίων σε στόχους με την άφιξή του στη Σπόρτινγκ από τον Παναθηναϊκό.

Φέτος, φορώντας τη φανέλα της Σπόρτινγκ, ο Φώτης Ιωαννίδης – αξίας 18 εκατομμυρίων ευρώ – έχει αγωνιστεί σε 22 αγώνες. Ο 26χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός έχει αγωνιστεί 944 λεπτά, πετυχαίνοντας έξι γκολ και δίδοντας τρεις ασίστ για την ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.