Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου τον Άρτουρ Φις για να διεκδικήσει θέση στους «16» του Masters στο Μαϊάμι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε βαριά και γρήγορη ήττα από τον Άρτουρ Φις, χάνοντας την ευκαιρία να προκριθεί στους «16» του Masters στο Μαϊάμι. Ο Γάλλος, Νο31 στον κόσμο, επικράτησε με 6-0, 6-1 σε λιγότερο από μία ώρα, διευρύνοντας παράλληλα το απόλυτο 5/5 απέναντι στον Έλληνα τενίστα.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε μονόλογο, με τον Φις να κυριαρχεί από το ξεκίνημα και να κατακτά τα πρώτα οκτώ games. Ο Τσιτσιπάς είχε χαμηλά ποσοστά στο σερβίς και δυσκολεύτηκε έντονα στις επιστροφές. Το 6-0 στο πρώτο σετ ήταν μόλις το τέταρτο που δέχθηκε στην καριέρα του, πρώτο μετά το 2022.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Έλληνας εξέφρασε παράπονα για τα έντονα φώτα, υποστηρίζοντας πως επηρέαζαν την ορατότητά του. Ο Φις, αντίθετα, ήταν σταθερός, με λίγα λάθη και περισσότερους winners, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Βαλεντίν Βασερό, που απέκλεισε τον Ματέο Μπερετίνι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.